Naast verjaardagstaarten of taarten voor andere feestelijke gelegenheden, maakt ZOET. ook bruidstaarten en sweet tables.
Ook hierin is alles mogelijk: een ingetogen naked cake of een thema-bruidstaart? Het kan allemaal! Neem voor prijzen en verdere info even contact op met zoet.nijmegen@gmail.com.

Ervaringen

In ons eerste bruiloftsseizoen heeft ZOET. de eer gehad om heel wat bruiloften te voorzien van een bruidstaart en/of sweet table. Hieronder een aantal voorbeelden hiervan inclusief de ervaring van het bruidspaar.

Bruidspaar Hendriks

Zoet bruidstaart Hendriks buiten hout
Foto: Mariëlle Kokke Fotografie

”Het voor ons destijds onbekende Zoet heeft onze bruiloft een extra uitstraling gegeven. We waren op zoek naar een taart die bij ons past…hip en boordevol met chocola. Na wat plaatjes voorbij te zien komen van zoet. Was de afspraak ook snel gemaakt. Het ontvangst voor de proefsessie was eigenlijk al een voorbode voor de meest beste taart ooit. Een enthousiaste Lotte die ons aan de hand mee nam in de wereld van vulling, cakes en toppings. Met de juiste tips en combinaties hebben we samen onze ultieme bruidstaarten samengesteld. Het eindresultaat was precies waar we op gehoopt hadden! Groot compliment, je bent een ware kunstenares! Je oma zou trots zijn!” 

 

Bruidspaar van Herrikhuijzen

zoet Bruidstaart Herrikhuijzen schaal
Foto: Daniëlle Photography

”Lieve Lotte, Wat heb je ons ontzettend blij gemaakt! De taart was echt te mooi om op te eten. Maar ook veel te lekker om voor de sier te laten staan. Je hebt ons echt verrast. Niet alleen met je sprankelende persoonlijkheid, maar ook met je heerlijke bakkunsten en enorme creativiteit. De taart was boven verwachting mooi. We hebben dan ook heel veel complimenten gehad en die willen wij bij deze doorgeven aan jou.”

Bruidspaar Vos

zoet bruidstaart vos hout tafel
Foto: Jaleesa Derksen

”In September zijn wij getrouwd en in Februari kwam ik Zoet. tegen via Instagram.
Na een prettig contact met Lotte, zijn we in juni bij haar geweest om voor te proeven. Alleen dat was al een feestje! 
Wij wilden geen standaard bruidstaart met een aantal lagen, maar een sweet table met een taart en andere lekkernijen. 
Lotte heeft hier ons heel goed mee geholpen. Ze had een aantal opties voor andere kleine gebakjes aan ons laten zien, heeft ons geadviseerd in de verschillende smaken en heeft samen met ons een heerlijke sweet table samengesteld.
Een week voor onze bruiloft hebben we nog even contact gehad om de laatste puntjes op de i te zetten. 
Op onze trouwdag was het nog even schakelen met de locatie en Lotte ivm het slechte weer maar ook dit is allemaal heel soepeltjes verlopen en kwam Lotte zelf op het afgesproken tijdstip de sweet table zelf opbouwen. Wij en onze gasten waren razend enthousiast over alle lekkere en mooie zoetigheden. En eerlijk is eerlijk, het zag er prachtig uit en alles was heerlijk! 
Wij kunnen ZOET. echt van harte aanraden! Lotte is een prettig persoon en weet waar ze het over heeft, ze werkt alles prachtig af en alles verrukkelijk!”

Bruidspaar Brinton

Zoet bruidstaart Brinton tuin feest
Foto: Lott’s Photography
”Onze bruidstaart was een droom. Alles wat we ooit hadden kunnen bedenken maar dan nog mooier en lekkerder! Wat een talent heeft Lotte. De samenwerking met Lotte was ontzettend makkelijk en fijn! Lotte wist precies welke kant we op wilde met onze taart en dacht tijdens en na onze proefafspraak met alle aspecten mee! We zouden haar zeker aanraden bij andere bruidsparen, de smaken, opties en ideeën van de taarten die Lot maakt, je kan er niet omheen dat het alleen maar prachtig (en ook nog is mega lekker) is!”

Bruidspaar van Kempen

 Foto: Noémi Sarpe
‘Wat ben ik blij dat wij ZOET hebben leren kennen!! Ons 25 jarig huwelijksfeest wilden wij op een bijzondere manier vieren.
We wilden de liefde vieren en hebben onze trouwbelofte opnieuw uitgesproken, met Dirk Zeelenberg als BABS. Dus er moest ook op een bijzondere manier getoost worden. Dat werd prosecco met….heerlijke zoetigheden van ZOET. Deze waren niet alleen tongstrelend, maar ook oogverblindend!! In samenspraak met Lotte en in de sfeer en kleuren van de styling, zijn de zoetigheden gecreeërd. Er is goed naar onze wensen geluisterd. PRACHTIG zagen de taartjes, cupcake’s, macarons, cakepops en donuts eruit! En zelfs in de smaken, hebben we keuzes kunnen maken. Lotte heeft zelfs speciaal voor ons een taart topper laten maken.
Het was een feestje om naar te kijken EN om te eten!! Dus Lotte, dank voor jouw creaties! En als je iets te vieren hebt, als je een unieke en overheerlijke taart (en/of andere zoetigheden) wilt, dan ben je bij ZOET aan het juiste adres!!”

Gaan jullie binnenkort ook trouwen? En zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden voor een bruidstaart van ZOET.? Stuur dan een mailtje naar zoet.nijmegen@gmail.com.

Plaats hier je bestelling

×