De meisjes achter ZOET.

Mijn naam is Lotte Berntsen, ik ben 28 jaar oud, woonachtig in Nijmegen & in tegenstelling tot wat velen van jullie zullen denken, ben ik pedagogisch geschoold! Vijf jaar lang werkte ik als pedagogisch medewerkster op verschillende woongroepen voor jongeren. Tot ik in de zomer van 2018 de stoute schoenen aantrok, fulltime dit avontuur in ben gedoken en mijn eerste eigen Bakery Shop opende aan de Broerdijk 77A te Nijmegen. Een half jaar later volgde ‘gezinsuitbreiding’, waardoor we inmiddels met zijn drieën aan al het lekkers werken.

Alles wat jullie op deze website voorbij zien komen hebben wij onszelf geleerd. Deze passie komt voort uit onze liefde voor creativiteit & koken/bakken. ZOET. is een samensmelting hiervan: creatief losgaan op een vers gebakken & totaal naar wens gevulde taart naar aanleiding van een van uw favoriete thema’s, kleuren of misschien wel uw favoriete drankje. Een samensmelting die, simpel door het openen van een taartdoos, een lach op iemands gezicht kan laten verschijnen. Een samensmelting die er hopelijk voor zorgt dat uw feestje onvergetelijk wordt!

Over ZOET.

Wij streven er naar om een speciaal moment van samenkomen met uw dierbaren nóg specialer te maken. Om de herinnering wat specifieker in te kleden & het ‘samen delen’ naar een hoger level te tillen: een moment van quality time met quality taart!

Voor nu staat ZOET. nog in de kinderschoenen , een three-woman-business geboren uit passie Wat uiteraard zijn voor- en zijn nadelen heeft. Alle taarten zijn one-of-a-kind & worden met uiterste zorg en liefde vers gemaakt: een uniek en ambachtelijk product! Juist omdat er geen groot productie aan te pas komt, kunnen wij voor nu ook maar een x-aantal bestellingen per week aannemen. Dus zorg dat jij tijdig jouw bestelling mailt naar zoet.nijmegen@gmail.com!

Hopelijk mag ZOET. net zo blijven groeien als in het eerste jaren & mogen wij nog veel meer mensen blij maken met een custom-made cake!

Plaats hier je bestelling

×