Naast alle flink uitgedoste taarten voor particulieren, levert ZOET. ook graag aan de zakelijke markt. Denk hierbij aan de levering van taarten aan lunchrooms, maar bijvoorbeeld ook aan zoete catering voor een zakelijk evenement.

Lunchrooms

Een ZOET. Nijmegen, dat is onze missie. Levering van taarten aan lunchrooms draagt hier een groot steentje aan bij. Wij genieten er enorm van om mensen in de spreekwoordelijke watten te leggen met een heerlijk stukje ZOET. taart. Op hip met een stukje Red Velvet taart met Oreo of frambozen vulling? Volledig guilty pleasure met een stuk chocolade taart met karamel en stukjes Tony Chocolonely? Of juist wat traditioneler met de combinatie van vanille met frambozen en witte chocolade? Wij hebben voor ieder wat wils in ons assortiment, wat deels met het seizoen mee wisselt!

Ook betreffende het uiterlijk kun je met de  ZOET. zakelijk lunchroom taarten alle kanten op. Zo leveren wij scherp geprijsde, makkelijk te portioneren taarten met een basis afwerking, maar daarnaast hebben we ook een ‘beauty’ variant. Deze beauty variant is in kleur naar wens te maken en wordt per punt versierd met wat bijpassende decoratie en bijvoorbeeld een drip. Zo ziet de taart er gezellig uit, maar blijft hij toch makkelijk te portioneren.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar zoet.nijmegen@gmail.com!

ZOET. catering

Organiseert u binnenkort een zakelijk evenement en wilt u uw gasten voorzien van iets lekkers bij de koffie? ZOET. verzorgt dit graag voor u! Ook hierin zijn er weer verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor een taartenbuffet met makkelijk te portioneren taarten (zie bovenstaand), maar u kunt ook gaan voor een sweet table met bijvoorbeeld cupcakes, donuts, macarons, cakepops en branded/bedrukte cookies als vernieuwende ‘petit fours’. Al de hiervoor genoemde opties zijn volledig naar smaak en wens in te vullen. Zo kunt u de taarten en sweets bijvoorbeeld voorzien van de kleuren en het logo van uw bedrijf! Kortom: een zoete zakelijke ervaring waar nog lang over nagesproken zal worden!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar zoet.nijmegen@gmail.com!

Plaats hier je bestelling

×