Ouder-kind Drip + Deco workshop

Wat is er nou leuker dan het enthousiasme voor het bakken overdragen aan de allerkleinste? Niks!
Daarom hebben wij bij ZOET. de Ouder-kind drip&deco workshop in het leven geroepen. Tijdens deze workshop mogen kids vanaf 3 jaar lekker hun eigen, door ons afgesmeerde, taart komen drippen én versieren onder begeleiding van een ouder. Een onwijs leuke activiteit voor kids om al spelenderwijs in aanraking te komen met het bakkersvak. Voor ieder ouder-kind paar staat er een door ons afgesmeerde taart, zakje drip, bakje met snoepgoed en versiersels én een spuitzak voor toefjes klaar. Na een korte, speelse uitleg mag ieder tweetal lekker op eigen tempo aan de slag. En die versierde taart? Die gaat lekker mee naar huis!

Duur: ongeveer 45 tot 90 min. afhankelijk van de spanningsboog van het kind.
Minimale groepsgrootte: 4 kids (+1 ouder ter begeleiding).
Maximale groepsgrootte: 6 kids (+ 1 ouder ter begeleiding).

Alle momenteel ingeplande workshop-data zijn te vinden in de agenda.

Workshop Basic Dripcake

Bij ZOET. vinden wij het heerlijk om onze kennis en enthousiasme voor het maken van een spectaculaire over te dragen aan anderen! Daarom bieden wij met regelmaat thema-workshops op inschrijving aan. Hier kun jij je alleen voor inschrijven, maar bijvoorbeeld ook samen met een vriendin. Tijdens deze middag/avond leer jij onder andere de basis van het maken van een drip taart: het vullen, besmeren, afwerken met drip & decoreren! Dit alles duurt, afhankelijk van jouw eigen werktempo, circa 2 á 3 uur. Uiteraard ga jij naar huis met jouw zelfgemaakte taart.

Minimale groepsgrootte: 4 personen.
Maximale groepsgrootte: 7 personen.

Alle momenteel ingeplande workshop-data zijn te vinden in de agenda.

Workshop Plus

Naast onze ‘Basic’ workshops, bieden we vanaf heden ook de workshop Plus aan. Waar je in de normale workshops de aandacht en expertise moet delen met 7 andere bakfanaten, kun je de workshop Plus meer zien als een masterclass. Er wordt les gegeven in kleinere groepjes, meer op techniek gelet & specifieker aan skills gewerkt. Perfect voor de semi gevorderde bakker die meteen de goede techniek wil aanleren en hierin veel feedback zoekt óf voor de wat meer ervaren bakker die zijn of haar skills wat wil bijschaven. Een vliegende start dus!

Maximale groepsgrootte is 4 personen.

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar zoet.nijmegen@gmail.com

*Na boeking kan annuleren tot de week vóór aanvang van de workshop kosteloos, daarna wordt 50% in rekening gebracht. Bij boeking ga je akkoord met deze annuleringsvoorwaarden.

Bedrijfsuitje? Vrijgezellenfeest? Of gewoon een gezellig dagje uit met vriendinnen? ZOET. organiseert originele dripcake-workshops voor groepen van 5-8 personen. Mail naar zoet.nijmegen@gmail.com voor alle info!

Plaats hier je bestelling

×