Workshop dripcake

Bij ZOET. vinden wij het heerlijk om onze kennis en enthousiasme voor het maken van een spectaculaire over te dragen aan anderen! Daarom bieden wij met regelmaat thema-workshops op inschrijving aan. Hier kun jij je alleen voor inschrijven, maar bijvoorbeeld ook samen met een vriendin. Tijdens deze middag/avond leer jij onder andere de basis van het maken van een drip taart: het vullen, besmeren, afwerken met drip & decoreren! Dit alles duurt, afhankelijk van jouw eigen werktempo, circa 2 á 3 uur. Uiteraard ga jij naar huis met jouw zelfgemaakte taart.

Alle momenteel ingeplande workshop-data zijn te vinden in de agenda.

Workshop Plus

Naast onze ‘normale’ workshops, bieden we vanaf heden ook de workshop Plus aan. Waar je in de normale workshops de aandacht en expertise moet delen met 10 andere bakfanaten, kun je de workshop Plus meer zien als een masterclass. Er wordt les gegeven in kleinere groepjes, meer op techniek gelet & specifieker aan skills gewerkt. Perfect voor de beginnende bakker die meteen de goede techniek wil aanleren en hierin veel feedback zoekt óf voor de wat meer ervaren bakker die zijn of haar skills wat wil bijschaven. Naast alles wat je in de normale workshop leert, de extra technieken en aandacht, ga je na de workshop Plus ook nog naar huis met een tas vol basismateriaal zoals een draaiplateau, paletmes & cake schraper. Een vliegende start dus!

Workshop macarons

Naast de workshop dripcakes en workshop Plus, bieden wij bij ZOET. ook macaron workshops aan. Tijdens deze workshop leer je de basisbeginselen van het maken van Macarons & focussen we ons met name het bakken van de schelpen. Uiteraard maken we na het bakken een vulling klaar waar de koekjes thuis mee gevuld kunnen worden, zodat ieder met beide componenten van zelfgebakken macarons naar huis gaat. Daarnaast ontvang je ons ZOET.-macaron recept zodat je thuis lekker door kan oefenen.

Alle momenteel ingeplande workshop-data zijn te vinden in de agenda.

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar zoet.nijmegen@gmail.com

 

*na boeking kan annuleren tot de week vóór aanvang van de workshop kosteloos, daarna wordt 50% in rekening gebracht.

Bedrijfsuitje? Vrijgezellenfeest? Of gewoon een gezellig dagje uit met vriendinnen? ZOET. organiseert originele dripcake-workshops voor groepen vanaf 6 personen. Mail naar zoet.nijmegen@gmail.com voor alle info!

Plaats hier je bestelling

×