Hieronder vind je een overzicht van onze LIVE – workshops per maand.
Zien we jou snel in onze bakery!
2025
April
Wat: Vintage cake (NIEUW!) [VOL]
Wanneer: Zaterdag 5 april 14.30 (duur: +/- 2,5 uur)
Niveau: Beginneling – We starten met het leren van het vullen, crumbcoaten en strak afsmeren van een taartje. Vervolgens leer je alles rondom de spuittechnieken die horen bij de Vintage cake. Je gaat hier mee oefenen en vervolgens ga je jouw taart decoreren op de Vintage manier.
Waar: ZOET. bakery
Kosten: €95,- incl. dripcake twv €45,- (taart voor 8-10 personen)
Wat: Ouder-kind workshop “Drip & deco – Happy Easter” [VOL]
Wanneer: Zaterdag 19 april 13.00 (duur: +/- 1 uur)
Niveau: voor kinderen tussen de 3 en 10 jaar – drippen en decoreren van een taartje (met ondersteuning van één ouder)
Waar: ZOET. bakery
Kosten: €60,- incl. dripcake twv €45,- (taart voor 8-10 personen)
Wat: Ouder-kind workshop “Drip & deco – Happy Easter” [3 SPOTS LEFT]
Wanneer: Zaterdag 19 april 14.30 (duur: +/- 1 uur)
Niveau: voor kinderen tussen de 3 en 10 jaar – drippen en decoreren van een taartje (met ondersteuning van één ouder)
Waar: ZOET. bakery
Kosten: €60,- incl. dripcake twv €45,- (taart voor 8-10 personen)
Wat: Basic dripcake workshop “Editie: Happy Easter” [4 SPOTS LEFT]
Wanneer: Donderdag 17 april 18.00 (duur: +/- 2,5 uur)
Niveau: Beginneling – We starten met het leren van het vullen, crumbcoaten en strak afsmeren van een taartje. Vervolgens krijgt de cake een chocoladedrip en gaan we hem decoreren met a lot of candy en chocolade. Dit allemaal in de pastelkleuren horend bij Pasen.
Waar: ZOET. bakery
Kosten: €95,- incl. dripcake twv €45,- (taart voor 8-10 personen)
Wat: Ouder-kind workshop “Drip & deco – Lente” [2 SPOTS LEFT]
Wanneer: Woensdag 30 april 12.00 (duur: +/- 1 uur)
Niveau: voor kinderen tussen de 3 en 10 jaar – drippen en decoreren van een taartje (met ondersteuning van één ouder)
Waar: ZOET. bakery
Kosten: €60,- incl. dripcake twv €45,- (taart voor 8-10 personen)
Privé-masterclass
Wil jij jouw cake-skills onder intensieve begeleiding naar een hoger niveau tillen en/of loop je steeds tegen dezelfde problemen aan tijdens het bakken? Dan is een privé-masterclass de uitkomst. Tijdens deze workshop werken we 1-op-1 aan deze problemen en krijg jij de ruimte om al je vragen te stellen. Vooraf bespreken we deze vragen al, zodat ik mij hier op voor kan bereiden en we het maximale eruit kunnen halen. De workshops zijn inclusief benodigd materiaal (cake, vulling, botercreme, cakeboard, doos, gebruik van onze tools) & uiteraard krijg je het door jou gemaakte werk mee naar huis (voor de eventuele verkoop). De kosten zijn €80,- per uur inclusief btw en zijn dus aftrekbaar bij de belastingaangifte. Wordt ingepland op basis van onze beschikbaarheid.
Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar zoet.nijmegen@gmail.com
Let op! *Na boeking kan annuleren tot de week vóór aanvang van de workshop kosteloos, daarna wordt 50% in rekening gebracht. Bij boeking ga je akkoord met deze annuleringsvoorwaarden.
*De workshops gaan door bij een minimum van 4 inschrijvingen. Bij voldoende animo rondom de feestdagen worden er eventueel nog extra workshop momenten ingepland.