2022

Yes, na een lange pauze kunnen we éindelijk weer onze workshops hervatten. Ivm het coronavirus zijn we helaas genoodzaakt om dit momenteel in kleinere groepjes te doen, waardoor de kosten ietsje hoger zijn dan voorheen. Het voordeel hiervan is wel dat er veel meer aandacht is voor iedere deelnemer, waardoor je de technieken sneller en beter onder de knie zult krijgen!

Ook geven we sinds heden weer masterclasses in privé- en groepsverband. Dit zijn workshops in kleine gezelschappen/1-op-1 voor de gevorderde en/of beroepsmatige bakker. We halen hier thema’s & technieken aan om jouw bakingskills naar een nóg hoger level te tillen.

Zien we jou snel in onze bakery!

December

Wat: Ouder/kind drip&deco workshop SINT EDITION (1 ouder & 1 kind)
Wanneer: 
zaterdag 3 december 13.00 VOL / 15.00 VOL
Niveau:
easy & fun baking princess
Waar: ZOET. bakery
Kosten: €55,-

Wat: Basic dripcake workshop ”Christmas style”
Wanneer: 
vrijdag 23 december 18.30 of zaterdag 24 december 12.30
Niveau:
easy & fun baking princess
Waar: ZOET. bakery
Kosten: €90,-

Privé-masterclass

Wil jij jouw cake-skills onder intensieve begeleiding naar een hoger niveau tillen en/of loop je steeds tegen dezelfde problemen aan tijdens het bakken? Dan is een privé-masterclass de uitkomst. Tijdens deze workshop werken we 1-op-1 aan deze problemen en krijg jij de ruimte om al je vragen te stellen. Vooraf bespreken we deze vragen al, zodat ik mij hier op voor kan bereiden en we het maximale eruit kunnen halen. De workshops zijn inclusief benodigd materiaal (cake, vulling, botercreme, cakeboard, doos, gebruik van onze tools) & uiteraard krijg je het door jou gemaakte werk mee naar huis (voor de eventuele verkoop). De kosten zijn €80,- per uur inclusief btw en zijn dus aftrekbaar bij de belastingaangifte. Wordt ingepland op basis van onze beschikbaarheid.

Let op! Eenmaal geboekt kan er tot 1,5 week van te voren kosteloos geannuleerd worden. Daarna wordt er 50 procent van de kosten in rekening gebracht, tenzij we de workshop noodgedwongen moeten annuleren ivm COVID-19.

Plaats hier je bestelling

×