ZOET. Online Academy

We waren er stiekem achter de schermen al even mee bezig, de ZOET. online Academy vol toffe tutorials voor thuis. In het geheim volgden we een cursus videografie zodat we onze tutorials zélf konden maken, precies zoals wij voor ogen hadden! Door de huidige situatie werden we helaas genoodzaakt om iets sneller te schakelen dan in eerste instantie gepland, maar dat maakt het allemaal niet minder tof. Vanaf zondag 29 maart gaan de eerste video’s van onze online Instagram cursus LIVE! Na deze ‘basis dripcake’ workshop, zullen er uiteindelijk vervolgcursussen gelanceerd worden zodat je altijd kan blijven leren: how cool!

Instagram cursus ‘Basic Dripcake’

Wat houdt zo’n Instagram cursus nou in? Het woord zegt het al: het is een cursus die geheel te volgen is via Instagram. Vooral nu is dit gegeven erg fijn, want de verplichte quarantaine zorgt er voor veel mensen voor dat ze zich mateloos vervelen thuis. En wat is er nou leuker dan iets nieuws leren wat óók nog eens lekker is?!

In 10 informatieve video’s leren wij jou stap voor stap alle ins and outs over het maken van een show-stopping dripcake. Precies zoals wij dit normaliter ook in onze live-workshops doen. Hierbij kunnen wij echter geen 1,5 meter afstand tussen al onze (maximaal 10) deelnemers garanderen, dus verplaatste wij deze naar de online wereld! En wat het mooiste is? Deze online Instagram cursus zit nooit vol!

Nog leuker? De video’s zijn herhaaldelijk te kijken. Je kan de workshop dus méérdere keren volgen!

*De eerste lichting online academy is inmiddels ten einde gekomen. Wij werken achter de schermen al hard de vervolgcursussen, so Stay tuned óf kom gezellig voor een live workshop in onze bakkerij!

Hoe werkt het?

Meedoen gaat in simpele stappen:

Stap 1: Koop een ticket twv €40,-*. Stuur de bevestiging van jouw ticket naar zoet.nijmegen@gmail.com mét jouw Instagram-naam erin vernoemd. *Let op: de Academy is tijdelijk gesloten ivm ontwikkeling van nieuwe cursussen!

Stap 2: Meld je aan bij ons Instagram account @zoet.academy & wacht tot wij jouw aanvraag bevestigen.

Stap 3: Eenmaal bevestigd kun je bij al onze Online Academy content. Kijk de cursus video’s wanneer het jou uitkomt!

*exclusief €1,41 verwerkingskosten van eventbrite.

Veelgestelde vragen

Waarom kost de cursus geld?
Je moet een ticket kopen voor deze cursus gezien dit je dit gewoon kunt zien als een van onze ‘normale’ workshops. Deze workshops kosten €70. Tijdens die workshop wordt er één keer uitgelegd hoe/wat de bedoeling is & dien je vervolgens thuis te gaan oefenen. Je krijgt dan enkel je taart mee naar huis. Tijdens deze online cursus krijg je voor €40,- een ónline workshop die te volgen is wanneer jij dat wil. De workshop is herhaaldelijk te bekijken, je kan hem dus meermaals volgen. Daarbij krijg je de recepten van zowel onze cake, botercreme áls onze drip. Wij kunnen onze kennis vanzelfsprekend niet gratis weg geven, helemaal niet in deze voor ondernemers moeilijke tijd. #supportyourlocal

Wat heb ik nodig voor deze cursus?
Allereerst: een Instagram account, deze workshop is helaas niet te volgen zonder. Daarnaast een aantal basis bakbenodigdheden én de ingrediënten. Denk hierbij aan een draaischijf, een paletmes, schraper, bakvorm, spuitmondjes,spuitzakken en eventueel kleurstof. Op ons Instagram account @zoet.nijmegen staan allerlei tips voor de aanschaf hiervan. Deze materialen heb je vervolgens natuurlijk permanent in huis waardoor je altijd lekker kunt bakken, de kosten voor deze aanschaf is dus eenmalig. De ingrediënten bestaan uit dingen die je waarschijnlijk voor een groot deel al in huis hebt (lees: bloem, suiker etc.). Ook dit boodschappenlijstje staat op het hiervoorgenoemde Instagram account.

Heb ik bakervaring nodig voor deze cursus?
Nee, dit is onze instap cursus die wij normaliter ook in onze bakkerij geven. Je kunt deze cursus juist goed volgen als je nog geen ervaring hebt. De cursus is hierdoor voor een brede leeftijdsgroep. Affiniteit met bakken is wel een pre!

Ik ben nu nog druk aan het werk, kan ik de cursus ook op een ander tijdstip volgen?
Ja, je kan de cursus volgen wanneer het jou uit komt tot eind mei 2020.

Waar kan ik alle benodigde materialen kopen? 
Wij raden aan om dit op een website zoals die van Baktotaal Bouwhuis te kopen. Hier hebben ze alle materialen en bezorgen ze thuis, zo hoef je dus niet de deur uit om alle materialen bij verschillende winkels bij elkaar te sprokkelen.

Kan ik de filmpjes of recepten opslaan voor een later moment?
Nee, dit kan met de filmpjes helaas niet. De filmpjes zijn tot eind mei 2020 te kijken zo vaak je ze wil, waardoor je voldoende te tijd hebt om zo vaak te oefenen dat je het vervolgens zonder filmpjes kan. De recepturen kunnen wel bewaard worden door er een screenshot van te maken.

Wat nou als ik vragen heb tijdens de cursus?
Die kan je gewoon stellen via de DM chat op Instagram. Ook zullen we meermaals een openbaar topic aanmaken zodat alle cursisten hun vragen en bevindingen met elkaar kunnen delen & wij iedereen zo goed mogelijk vooruit kunnen helpen!

Kan ik de cursus ook aan iemand cadeau doen?
Dat kan zeker! Zolang wij weten welke Instagram naam wij toe moeten laten op ons account, kan het ticket cadeau worden gedaan.

Staat jouw vraag niet in bovenstaand rijtje? Mail deze dan naar zoet.nijmegen@gmail.com.

 

Plaats hier je bestelling

×